Over ons

Yvette Blom is oprichter en mede-director bij Summerfashionlab en NL Mode Academie, waar zij al jaren aanstormend talent traint en coacht. Tevens is Yvette werkzaam als studiekeuze coach en business coach.

Na 26 jaar als ontwerpster, trendwatcher, en concept stylist binnen de fashion-industrie te hebben gewerkt, is Yvette gestart aan een carrière als coach. Zo werkte Yvette door de jaren heen voor o.a. Claudia Sträter, Stylefair, Apple Store, Intersport en vele andere merken. Na deze carrière besloot Yvette om haar kennis en ervaring te delen met nieuw talent, wat zij als docent bij meerdere onderwijsinstellingen en fashion opleidingen heeft weten op te zetten.

Ondertussen is het haar passie geworden om haar kennis, ervaringen en enthousiasme te delen met studenten. Het coachen van studenten & startende ondernemers zou zij niet meer willen missen.

Yvette is altijd up-to-date en dicht bij het bedrijfsleven blijven staan. Door deze reële kijk op de fashion-industrie kan zij jong talent op een betrokken, inspirerende en deskundige manier leren, adviseren en coachen. Yvette volgt alle trends & ontwikkelingen op de voet, heeft een groot netwerk en onderhoud nauwe contacten met bedrijfsleven, stylisten, influencers & vele anderen.

Tevens is NL Mode Academie geaccrediteerd tot erkend leerbedrijf.


Etienne Overdijk is medeoprichter en mede-director bij Summerfashionlab en NL Mode Academie, waar hij al jaren aanstormend talent traint en coacht.

Na 22 jaar als producer in de muziek industrie werkzaam te zijn, wist hij op jonge leeftijd van zijn passie zijn beroep te maken. Zo werkte hij voor internationaal bekende artiesten en DJ’s en tourde op vele plekken op de wereld. Tevens werkte hij jaren voor tientallen platenmaatschappijen en later voor TV zenders en grote modehuizen om de digitale marketing en beleving van hun product of merk vorm te geven. Ook bij hem begon de behoefte te ontstaan om zijn kennis en ervaring op het gebied van talentontwikkeling te delen. Tegenwoordig is Etienne werkzaam als business coach. Hij leert nieuw talent wat 90% van de ondernemers niet weten of toepassen, en vaak pas achter komen met vallen en opstaan. Etienne geeft de zakelijke en de mindset aspecten van succesvol worden met je talenten.

Zelf werd hij jaren lang getraind in de USA door personal development coaches die allemaal het doel hadden om succesvol te worden met je talent en persoonlijkheid, mindset & drive. Naast businesscoach begeleid hij jong talent, binnen de creatieve markt op weg naar een eigen onderneming. Tevens draagt hij binnen NL Modeacademie zijn kennis en ervaring over aan de nieuwe generatie, die ogenschijnlijk heel veel kansen krijgt, maar ook tegen struikelblokken aanloopt, die met succesvol worden in je beroep te maken hebben. Niet onbelangrijk om te weten is dat Etienne door zijn brede netwerk in staat is om te bemiddelen bij een waardevolle stage of betaalde opdrachten, die wellicht de eerste stappen kunnen zijn naar het werkveld toe.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en CRKBO geregistreerd: