Open Dag

Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor de Algemene infomiddag. Plan een afspraak via: info@nlmodeacademie.nl

Tijdens de volgende Open Dag op 10 februari 2023 kun je weer kijken naar presentaties van de diverse Fashion, Design & Styling opleidingen binnen NL Modeacademie. Verder doe je inspiratie op voor jouw toekomst met persoonlijke gesprekken, presentaties van studentwork en kun je vragen stellen aan onze eerste en tweede jaars studenten.

Begin het nieuwe jaar goed met een opleiding die bij je past! 

Geplande Open Dagen locatie AmsterdamBijzonderheden
Vrijdag 10 februari

Gratis proefles & persoonlijk studieadviesgesprek


Zaterdag 25 maart 2023

             

Algemene infomiddag: presentaties van onze opleidingen en de mogelijkheid om met studenten te praten.Ontdek welke mode opleiding bij jou past

Tijdens de Open Dag krijg je een presentatie over onze verschillende mode opleidingen. Je kunt al je vragen stellen en krijgt natuurlijk een rondleiding door de Mode Academie. Het is geen probleem indien je nog niet weet welke richting je op zou willen. Na het gesprek zal dit veel duidelijker voor je zijn! Tevens is het mogelijk om je tijdens de Open Dag in te schrijven bij één van onze opleidingen, zodat je verzekerd bent van je plek voor het nieuwe schooljaar 2022-2023.

Open dagen HBO AmsterdamOpen Dag mode opleiding

Studiekeuzegesprek of proefles fashion studie

Wil je studie met stage combineren en na twee jaar aan de slag als stylist, designer of trendwatcher? Of werken als een creatieve professional binnen de mode of een andere creatieve industrie? Misschien wil je wel je eigen business opzetten? Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan!

Ook plannen wij regelmatig individuele gesprekken. Zo ben je in de gelegenheid om al je vragen te stellen en kunnen wij al op maat een studieadvies geven.

Kun je niet tijdens één van de open dagen? Geen probleem, je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een studiekeuzegesprek. Wil je hier meer over weten of je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op via:

06 – 23 35 28 07
info@nlmodeacademie.nl

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Inschrijfformulier open dag

Schrijf je nu in voor onze volgende open dag via het inschrijfformulier: