Mode Oriëntatie Cursus

Mode Oriëntatie Cursus

Op dit moment zijn er geen plekken beschikbaar voor de Mode Oriëntatie Cursus in Amsterdam/ Eindhoven. Bekijk hier alle beschikbare cursussen bij NL Mode Academie.

Droom je van een baan in de Mode? Maar je weet nog niet welke richting bij jou past? Ben je op zoek naar een goede mode opleiding in Amsterdam? Bij NL Modeacademie ben je verzekerd van een gedegen opleiding met persoonlijke aandacht. De basis vakgebieden van Modekomen aan bod. Denk daarbij aan: modetekenen, modestyling, modegeschiedenis, materiaalkennis, kleurenleer en nog veel meer! Ook ga je een echte fashionshoot verzorgen.

Omdat deze cursus 3 uur in de week is, is deze cursus prima te combineren met een andere opleiding. Zo werk al ongemerkt aan JOUW DROOMBAAN.

Weet je nog niet welke richting bij jou past? Geen probleem. De docenten van NL Modeacademie gaan samen met jou op zoek naar JOUW UNIEKE TALENT. Kortom dit halfjaar is tevens een oriëntatie indien je nog niet helder hebt welk vak het beste bij jou past en waar jij nou echt gelukkig van wordt.

NL Modeacademie is een particuliere opleiding. Hierdoor sta jij als student centraal. Onze groepen zijn klein, dus we kunnen je optimaal aandacht en begeleiding geven. NL Modeacademie heeft een geheel eigen visie op educatie en coaching. Wij gaan uit van JOUW talent en zoeken samen met jou naar dat vak binnen de mode wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Lesuitval kennen we uiteraard niet.

Voor wie?

  • Voor iedereen die een carrière binnen mode beoogd, maar nog niet helder heeft welke richting bij haar/ hem past.
  • Voor iedereen die een tussenjaar heeft, en begeleiding nodig heeft tijdens de zoektocht naar de juiste richting binnen Fashion.
  • Voor iedereen die al de eerste stappen wilt zetten naar een glansrijke carrière binnen Mode.

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Na je inschrijvingen zullen wij een persoonlijk gesprek met je plannen. A.h.v. dit gesprek zullen wij een advies uitbrengen welke cursus/ opleiding voor jou geschikt is.

Duur van de cursus
6 maanden – 1 dagdeel per week. Lesdag: Donderdag Lestijden: 16:00 uur tot 19:00 uur. Er is een mogelijkheid om een vervolgopleiding te nemen.

Waar en wanneer?
Amsterdam: januari 2021 & september 2021 Startdata: Donderdag 7 januari 2021 en donderdag 16 september 2021

Investering

€ 1.480 excl. BTW – € 1.790,80,– incl. BTW
Inclusief: Cursusmateriaal. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Waarom een cursus bij NL Modeacademie?

  • Je krijgt les van professionals uit de wereld van de Mode.
  • Je komt in een kleine groep, met niet meer dan 8 jonge meiden of jongens terecht. Die allemaal bevlogen zijn van Mode.
  • Je krijgt veel persoonlijke aandacht en begeleiding.
  • NL Modeacademie volgt alle ontwikkelingen op het gebied van Fashion op de voet.
  • Je krijgt gastlessen van interessante mensen uit de Mode, zoals: Influencers, Modeontwerpers, Stylisten een nog veel meer.
  • Indien je 90% aanwezig bent tijdens de lessen, ben je verzekerd van een Certificaat.