LET'S MEET OUR STUDENT: ANOUK (21)

Categorie├źn

Hi, Ik ben Anouk, Ik ben 21 jaar oud en kom uit Antwerpen. Hiervoor heb ik een opleiding Grafisch Design gedaan maar dat bleek niet 100% voor mij te zijn. Ik ben altijd al enorm gefascineerd geweest door fashion, design en trends en ben daardoor hier bij NL Mode Academie terecht gekomen.

In de eerste module hebben we leren tekenen, moodboards gemaakt en met illustrator leren werken. Aangezien ik al ervaring had in de grafische sector was dit extra leuk doordat ik het programma al kende.Het leuke aan deze lessen vond ik dat we les kregen van mensen die uit het werkveld komen en daardoor ook met passie vertellen over hun vak.

In de tweede module hebben we trendwatching, Imagostyling en modeltekenen gehad en heb ik super veel bijgeleerd. Ook hadden we regelmatig gastcolleges van o.a. Bas Kosters een artist en designer en van Monique Collignon een designer en Couturier.

Ik vond de opleiding erg boeiend en ben enorm gegroeid op verschillende vlakken. Mijn zelf vertrouwen en energie hebben een enorme boost gekregen en voel mij hierdoor echt op mijn plek.

De leerkrachten zijn enorm bezig met hoe je bent als persoon en je talenten, maar proberen er voor te zorgen dat je toch uit je comfortzone komt om nog meer te groeien op elk vlak.

Vanaf september start ik mijn 3 jaar opleiding mode, styling en design bij de NL Mode Academie en kijk er enorm naar uit om in deze leuke en aangename omgeving verder te mogen studeren.