Imago mode styling cursus

Imago Styling

Attributen

Duur cursus
9 dagen (1 dag per week)
Investering per jaar
€ 1.750,00
Locatie
Amsterdam / Amstelveen
Startdata
November 2023 & Februari 2024

Bij de cursus Imago Styling komen trends, mode, stijl en persoonlijkheid samen.

Lees de volledige omschrijving

Imago mode styling cursus

Cursus Imago styling

Bij Imago Styling komen trends, mode, stijl en persoonlijkheid samen.

Iedereen heeft een unieke schoonheid, echter is niet iedereen zich ervan bewust.Vind je het een uitdaging om mensen te helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het fijn om iemand anders er fantastisch uit te laten zien en te laten stralen? En hou je ervan om anderen te inspireren tot het verkrijgen van een positief zelfbeeld en uitstraling? Dan is een carrière als Imago Stylist écht iets voor jou. Tijdens deze cursus krijg je niet alleen praktijkgerichte opdrachten, maar krijg je ook informatie van succesvolle professionals uit het vak. Dit is noodzakelijk is bij het opzetten van je eigen business. Wij gaan verder dan alleen de buitenkant!


Personal shopper of Imago Stylist worden

De cursus imagostyling is zo opgezet dat je alle opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. Je gaat aan de slag met garderobe checks, imago’s analyseren en aanmeten aan de persoon. Je leert trends op te pakken en te integreren in je stylingadvies. En je leert om figuuranalyses en kleuranalyses te maken. Na het volgen van de cursus Imago Styling bij NL Modeacademie ben je in staat mode-, kleding-, kleur- en stijladvies te geven. Wil je stylist worden, dan heb je met deze cursus een goede basis. Kortom; je leert alle tools om als Imago Stylist en Personal Shopper een succesvolle carrière te starten. 

Carrière als verkoopstylist

Wist je ook dat er een grote vraag binnen de retail is naar professionele verkoopstylisten? Doordat je weet dat persoonlijke aandacht van essentieel belang is. Doordat je behoeftes en persoonlijkheid van klanten beter kunt inschatten, ben je als imago stylist in staat om meer omzet te behalen.

Duur cursus9 weken
Investering€ 1.750,--
LocatieAmstelveen
Startdata

November 2023 & Februari 2024

Open Dag & Inschrijven

Een aantal keer per jaar organiseren wij een Open Dag. Bekijk hier de actuele data of schrijf je direct in voor de cursus Imago Styling.

Open Dag Inschrijven

Voor wie?

 • Ben je bevlogen door mode en heb je veel gevoel voor stijl?
 • Ben je een shop-a-holic en volg je de nieuwste trends op de voet?
 • Kun je goed met mensen omgaan en wil je het beste in mensen naar boven halen?
 • Vragen familie, vrienden en kennissen jou altijd om kledingadvies?
 • Word je gelukkig als je anderen kunt laten stralen? Is dit jouw missie?
 • Ben je toe aan een nieuwe uitdagen en klaar voor een carrière switch

  Dan is de cursus Imago Stylist wellicht iets voor jou!

Toelatingseisen

Voor deze cursus Imago Styling heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wij selecteren op geschiktheid en motivatie door middel van een intakegesprek. Wil je weten of deze cursus bij jou past? Vraag een persoonlijk studiekeuzegesprek aan.


Duur van de cursus

9 weken (dagdeel)

Waar en wanneer?

Amstelveen: November 2023
Eindhoven:
Januari 2024


Investering

€ 1.750,-- 

In uitzonderlijke gevallen is het ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Je sluit de cursus af met het behalen van een certificaat, indien je 90% van alle lessen hebt bijgewoond.

Waarom een cursus bij NL Modeacademie?

 •  Nl Mode Academie is een erkend beroepsopleidingsinstituut door het CRKBO. Nl Mode Academie voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
 • Les van professionals uit het vak, die nog steeds werkzaam zijn binnen de desbetreffende sector en een groot netwerk hebben. Zo is onze docent binnen de korte personal shopper opleiding werkzaam bij RTL als TV styliste.
 • Les in kleine groepen van maximaal 8 personen, waardoor de docenten in staat zijn om veel persoonlijke aandacht en begeleiding te geven.
 • Inspirerende locaties, waardoor iedere les weer een belevenis is.
 • Door onze vakkennis en brede netwerk kunnen wij bemiddelen bij een stage, baan of opdracht. Ook worden we vaak benaderd door bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde en goed opgeleide stylisten.
 • Certificaat indien je 90% van alle lessen van de cursus imagostyling hebt bijgewoond.
 • Bij ons sta JIJ centraal en werken we samen aan jouw carrière en toekomst.

Persoonlijk contact en Advies

Heb je nog vragen over deze cursus of inschrijfprocedure? Wij helpen je heel graag verder.

Plan via onderstaande button een belafspraak, stel je vraag via het contactformulier of meld je aan voor de open dag.

BEL ONS CONTACT VIA MAIL OPEN DAG INSCHRIJVEN