Corona Informatie

Door de maatregelen van het Ministerie om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan hebben we bij NL Modeacademie passende maatregelen getroffen om ook tijdens deze periode onze opleidingen te kunnen voltooien.

Zo zijn we erin geslaagd om met behulp van gemeentelijke instanties en een makelaar een locatie (Amsterdam) in te richten en zodoende een veilige leeromgeving te creëren voor onze studenten en collega’s.

Als particulier opleider hebben we 15 leerplekken met een afstand van meer dan 3 meter van elkaar gerealiseerd, en klaslokalen met voldoende afstand tussen de tafels waardoor klassikaal in kleine groepen les gegeven kan worden. Met een oppervlakte van meer dan 1000 m2 zijn er aparte toiletten, lunchruimtes en persoonlijke werkplekken ingericht om de veiligheid en gezondheid van onze studenten en directe collega’s te waarborgen. Hierdoor kunnen onze opleidingen gewoon doorgang vinden, en zijn we niet beperkt tot het geven van enkel online lessen.

Via looproutes bereik je de lunchruimtes, separate toiletten en je eigen “private workspace”. Hier mag niemand anders werken dan jij en kun je alles laten staan en in alle rust aan je opdrachten werken.

Wij staan voor het ontwikkelen van talenten en dat zullen we ook tijdens deze uitdagende periode blijven doen. Zodat onze student, Uw zoon of dochter, straks de draad weer kan oppakken en hun toekomst kunnen vormgeven zonder verdere vertraging van het leerproces.

NL Modeacademie biedt luxe werkplekken met voldoende afstand en de nodige hygiënische aanpassingen. Een opleiding volgen met inachtneming van de COVID-19 maatregelen is bij ons mogelijk.

Wij danken je voor het vertrouwen, en we hopen je te mogen begroeten op onze nieuwe locatie te Amsterdam. Je kunt ook een passende mode opleiding volgen in Eindhoven, Arnhem of Maastricht.

Corona maatregelen NL Mode Academie Amsterdam